frequently asked questions about time travel


                  Sıradan üç arkadaşın başından geçen sci-fi-comedy tarzında bir zaman yolculuğu filmi.
 
      Düşük bütçesi, dar kadrosu ve kısıtlı mekana rağmen oldukça eğlenceli ve süresiyle sizi sıkmayan bir film.

     Film, zengin olma hayali taşıyan ama sıradan işlerle hayatlarını devam ettiren üç kafadarın bir bardaki atışmaları ve aralarından birinin içkileri getirirken zaman yolculuğu yaptığını iddia eden bir kızla tanışmasıyla başlar. Kız zamanda yolculuk yapan bir çaylaktır ki sonradan öğreniriz, ileride çok meşhur olacak bu üçlüden birisiyle tanışmayı çok ister ve konuşmaya başlar. Tabi ki bizim kahramanımız inanmaz ve alaya alır. Konuşma esnasında kızın zaman çatlaklarını tamir ettiğini öğreniriz ki aynı zamanda, zaman yolculuğu yapan ve istemedikleri kişileri öldüren bir gruptan daha haberdar oluruz.
     Kahramanımız arkadaşlarının yanına dönüp olayı anlattığında diğerleri aynı tepkiyle inanmaz ve alaya devam ederler ta ki aralarından birisinin tuvalete gidip de dönene kadar: Döndüğünde kimseyi yerinde bulamadığı gibi ortada yaşayan kimse de kalmamıştır. İkinci defa tuvalete dönüp geri geldiğinde arkadaşlarını buna ikna etmesi ise uzun sürecektir.
        Bu şekilde tuvaletin zaman çatlağının merkezi olduğunu öğreniriz. Bu üç kafadar tekrar tuvaletten döndüklerinde ise bir buçuk saat öncesine gelmişlerdir ki yerlerinde kendilerini oturur görürler. Şimdi yapacakları bunu bir şekilde düzeltmektir ki daha sonra peşlerinde onları öldürmek isteyenleri de öğrendiklerinde işler iyice sarpa saracaktır.
         Eminim filmi izledikten sonra tuvalete gidip de döndüğünüzde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve kendinizi her an bir zaman yolculuğunda seyahat etmeye hazır bulacaksınız.