revolution

İzlediğim en kötü dizilerden birisi olması bir yana izleyip yarım bırakmamanın sevinciyle beraber, çok çok iyi olabilecekken maalesef senarist başta olmak üzere yönetmenin batırdığı tavsiye edip etmemekte kararsız kaldığım bir dizi


Konu o kadar güzel ki sağlam işlense çok güzel şeyler ortaya çıkabilecekken, siz oturup saçma sapan karakterlerle saç baş yolarak iki sezon geçirmenin ne demek olduğunu bilemezsiniz.
Hayatta görüp görebileceğiniz en irrite karakterlerin toplandığı, bu kadar dengesiz ve saçma ilişkiler ağının mevcut olduğu birazcık bilimkurgu daha çok pembe dizi ve birazcık da komedi-bunu başka şekilde tanımlamak zor çünkü- karışımı bir dizi: Revolution.
Konuya gelirsek de bir deney sonucu dünyadaki elektrik tamamen gider. On beş yıl olmasına rağmen gelmemiştir ve ne zaman geleceği de bilinmemektedir. Tabi bu zaman zarfında devletler çöker, her yer talan edilip herkes yaşayabileceği bir yere çekilip kendini koruma altına almaya çalışır. İşte asıl konumuz da bu deneyi yapan karakterlerin elektriğin tekrardan geri dönmesi için uğraşmaları ve flasback’lerle geriye dönmeleri anlatılmaktadır.
Aslında başta da dediğim gibi çok güzel olabilecekken hatta J.J. Abrams gibi bir adamın başını çekmesine rağmen neden bu kadar kötü bir dizi ortaya çıkmış hala anlayabilmiş değilim.


İzleyip izlememek size kalmış. Benden bugünlük bu kadar!